Uh that's hot.. ^^

Hello fokes!
Har fått en förfrågan om mina uppdateringar och sanningen är den att jag inte har så mycket att skriva om just nu.. tror inte ni vill veta vad som händer under en dag när jag är sjuk för det är fan inte mycket. Men imorgon startar livet igen, back to school!
Kära Malin Chrysander gav mig ett rätt så roligt ämne att skriva om. Hon gillar bögar och äckliga smörsångare. En liten fågel viskade i mitt öra om att till och med hennes pojkvän är bög!?

låt oss se Malins kandidater..



Pojkvän                                                                                 Sliskig "me singing" sångare på youtube (se filmen under)  



ooh, thats sooo sweet!


Malin jag hoppas mitt inlägg stod upp till de förväntningarna du hade och att du förstår att jag bara driver!
Det är inte jag som är hjärnan bakom det hela utan de är den så kallade "fågeln", but let's keep it a secret!

Sarah


nu var det klart.

klassfotot för iår är taget. fy i helvete vad det gick dåligt. men egentligen.. vem blir bra på skolkort? det är svårt att lyckas. så ja vafan, jag var med iallafall. var ingen svikare som förra året hihi. har sån skolfotofobi så det skriker om det.

sarah var duktig som kom till skolan iallafall, fast hon var sjukling. men jag tror inte på att hon är sjuk, MOHAHA!



där har ni det. det understa är ifrån i år. översta från förra året. dock är detta taget med egna digitalkameror. jag snodde även angelicas bild för min blev så jävla dålig. min kassa skit kamera tog upp blixten från hans paraplyer.

nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen och sova en halvtimme, sen är det dags för idol och sen bye bye in i drömmarna.

SEE YAA!
milla

jahapp..

jo men sen är det kul att när jag är fixad och klar och hade tänkt mig att sätta på mig skorna och springa iväg till bussen så kommer jag på att det är om två timmar jag ska åka. yes.... not. fyfan, inte kan man sova heller, så blir att sitta här. trycka i mig något lite senare. kanske byta kläder? ah vet inte asså. tråkigt är det iallafall.

sitter och tittar på tjuvlyssnat.se. värd sida! hittade en jävla bra grej.


milla

skolfoto

japp. idag ska vi se ut såhär vackert.

Sorry for bad update!

Tjenare, det har inte kommit något inlägg från mig sen i torsdags (?) förra veckan och det beror på att jag hade en fullspeckad helg och så blev jag sjuk i lördagsnatt någon gång, it sucks. Ni har alltså fått leva med alla Millas inlägg om någon bananfluga, haha lite puckad är hon allt men ändå en go gumma där.
Jag hatar att vara sjuk kan jag tillägga lite snabbt, jag sitter fan hellre i skolan.
Dom senaste två dagarna så har jag levt på näsdukar,halstabletter, lite choklad och en och en halv liter cola. Jag har inte haft någon matlust alls och inte ens varit hungrig som jag ALLTID är annars, jag har lixom gått ner ett och ett halvt kilo på två dagar! Vad händer?
Imorgon har vi skolfotto i skolan och det är förövrigt andra året i rad jag är sjuk under just den dagen. Detta året ska jag försöka lyckas med att inte se ut som ett rövhål..  önska mig lycka till!


Nu måste vi dra - Ken Ring

 

Go låt som jag vaknade av imorse när jag skulle ringa till skolan och sjukanmäla mig!



Peace/ Sarah

nu jävlar!



MOHAHAHA!

en självklarhet

kollade precis på idol. kan redan säga nu att mina självklara favoriter är erik, clara och sabina






kanske inte dom bästa videosarna eller låtarna. men herrejävlar vilka röster dom här tre har. alla har något unikt. nu ska jag leta fram någon film, eftersom att jag inte är trött. hade lika gärna kunnat sova nu, men kommer inte klara det.

något händer med mig. jag kan inte sova, jag kan inte äta.. whatta fuuuck.

btw så är jag avis på sarah som ska se flickan som lekte med elden i helgen :( jag vill meeed.
milla

YES!!!


(guuuud jag är så duktig på paint)

efter 3 timmars krig med bananflugan som vägrade lämna mig i fred så är den död. jävlar vad jag har örfilat den ikväll, fortfarande bokstavligt. fångat den i handen, men när jag öppnar handen så flyger den ut. men denna gången.. icke. denna gången lyckades jag döda den. YESSSSSSSSS! nu kan jag äntligen sova.

jag förstår inte hur jag ens kan vara vaken nu, brukar aldrig hända mig. detta är mer sandra (cederbom och wänn) stil att sitta vaken hela natten. men jag har faktiskt inte vart trött. fick precis min första gäspning. när jag är hemma från skolan så brukar jag lägga mig svin tidigt för att jag blir trött av att bara ligga och slöa hela dagarna. men inte idag. igår somnade jag halv två. whats going on?

jaja, slut på mitt tjat för idag.
nu ska jag ta mig en blundare i min otroligt sköna säng, funderar på att läsa lite ur boken "kram" innan jag somnar gott.

milla

boring

just nu sitter jag och bråkar med en bananfluga som vägrar sticka ifrån mitt rum/min skärm. jag vet inte hur många gånger jag bokstavligt talat gett den en örfil. den kommer bara tillbaka hela tiden. fast nu har den vart borta lite, så fort jag höjde handen flög den iväg. tror den börjar bli lite rädd för mig. stackars bananfluga. dom är äckliga.

bjussar på en låt som är jävla rolig. hittade den i målles blogg, har hört den förut men inte tänkt så mycket på hur rolig den egentligen är haha. so listen and enjooooy homiezzz..


vart hemma sen i tisdags. blir att vara hemma imorgon också. btw så är bananflugan tillbaka nu. time for real fighting! ger mig inte förens jag ser den död. mo ha ha ha...

i need some time on my own.

milla

Det som väntar på något gott..

Snart helg motherfucker och jag längtar som satan!
Denna helgen kommer bestå av mig, min pojkvän, mamma, Stieg Larsson, fotboll och en massa gott att äta
Fredag-
blir det att åka till Partille efter skolan (orgentering.. döda mig) , till min älskling! Vi ska hyra 'män som hatar kvinnor' för han har inte sätt den än (inte okej) och så ska vi köpa massa gott att äta till filmen.
Lördag-Blir de till att gå upp i hyffsad tid för att Joakim och hans storebror (kanske hans lillebror också?) ska spelafotbolls match som börjar vid två tiden. Den ska jag självklart med och kolla på, fotbollsfantast som jag är. Efter matchen åker vi tillbaka hem till honom så han får duscha och äta  lite mat. När han är klar hoppar på första bästa buss in till stan. I stan ska vi möta upp min mamma som har köpt biobiljetter till 'flickan som lekte med elden' till oss tre (tack). När bion är slut åker alla tre hem till kära olofstorp.. Där vi bänkar oss framför tv och kollar på något nice program/film med gottgott att äta.
Söndag-SOVMORGON!

   

GRYYYYYMT!

Sarah

yeye


slänger in en bild, för jag vet hur tråkiga inlägg är utan bilder. inget man vill läsa då.
bilden är iallafall på världens bästa vänskap. min och sandras vänskap.

jaadu.. man kan väll säga att livet är ju inte som det ska vara just nu så därför resulterar det i tråkiga inlägg eller helt enkelt inga inlägg överhuvudtaget. jag håller på att bli sjuk, som vanligt när vädret ändras. sucks! plus det så är allt huller ombuller i mitt liv just nu, det tänker jag inte gå in på dock.

kollade på tisdagsfilmen idag som var systrar i jeans, såå bra film. mamma lipade typ femtiotusensjuhundra gånger. så fort dom började gråta i filmen så grät mamma. känslig typ. det brukar jag också vara. jag är förvånad att jag inte grät faktiskt. jag är förvånad att jag inte ens började gråta till extreme home make over förut heller. fan har hänt? happ, har la helt enkelt slut på dom.. tårarna alltså.

nu hade jag snart tänkt att gå och lägga mig och hoppas på att bli frisk inför helgen. mycket som väntar. på fredag blir det att fira elinor, dock blir det inte mycket dricka för min del. för på lördagen klockan fem så ska jag på fest för min kära kusin som fyller 25 :) jag och pappa.. vad ska man säga? THE PARTY IS OOOOOOON!

snart fyller jag även 18. kul att när jag skulle skriva 18 så skrev jag 12. kanske förklarar min egentliga ålder. finns det ens ett ord som heter så? egentliga? äsch. you get what i mean. 18 år alltså, weeell it means.. far&dotter tatuering, krogen, laptop, pengar och en jävla massa annat. det betyder även att jag och sandra sticker upp till stockholm för att parta.


milla


APU

Halloj allesammens som läser!
Idag var skoldagen seeeg pga av att jag var så jävla trött, men i alla fall efter skolan åkte jag till allum och letade APU platts (praktik) för att det börjar dra ihop sig för det nu. När jag gått in i nästan alla fucking klädaffärer i allum och fått samma svar överallt "tyvärr, vi har fullt med praktikanter över hela året" och var påväg till bussen springer jag in på JC en snabbis för att se om turen var på min sida.. och det var den! Efter att ha snackat med butikschefen så fick jag mig en platts.
Anledningen till att jag vill vara i allum när jag praktiserar är att min pojkvän är på praktik en våning upp och jag får möjligheten att träffa honom lite mer än vad jag skulle hunnit med annars och vad gör man inte för kärleken?! Love it
Så under våra fyra APU veckor så hittar ni mig på JC i allum! v46-v49



Sarah

yo

ligger i sängen hemma hos sandra just nu. har sovit här hela helgen. precis som igår så jobbar hon nu på dagen. vilket betyder att jag är ensam hemma hos henne. men dag hade jag inte tänkt vänta tills hon kommer hem, utan hade faktiskt tänkt att åka hem rätt snart. det är ändå söndag, jag vill hem.

men har vart en bra helg med min bästa vän plus massor med mer folk. igår blev det att dega framför tvn och kolla på monsters inc med my och sandra, fredagen bestod av massa öl.

nu orkar inte jag skriva mer, hade tänkt att klä på mig ocn börja dra mig hemåt faktiskt. måste springa förbi sandras jobb och lämna nyckeln också.

CIAO!
milla


bläbläblää

Hej ni som läser?

Jag är så jälva trött nu.
Har städat HELA övervåningen bara för att min kära mamma fyller år imorgon, grattis till henne! Det är inte det att det är så jobbigt att städa för vi har det aldrig speciellt stökigt det är bara att torka av lite och dammsuga så är man klaar.
Det som jag är trött på är skolan för jag orkar inte att alla tjatar hål i huvudet på mig om 70-talet (som vi har ett projektom nu), min körskola.. eller ah.. förra körskola pga att den sög kuk så mamma tog bort mig från den idag *suck* känns som att jag inte kommer få kortet när jag fyller 18.. OCH DET VÄRSTA AV ALLT är att att min bror som inte har något jobb utan sitter bara framför datan hela dagarna ligger och sover medans jag städar!
Hur jobbig kan han ha det på en skala, jag hoppas att han blir fet.. stackars mig.

sarah



happy new year?





let's have some fun!





HAHAHA! är inte detta roligt så vet jag inte vad.. Jag kissar nästan på mig i alla fall!

peace/ Sarah

Skön dag!

Idag har det varit en otroligt skön dag!
Jag mötte upp Jennie och Frida i stan runt tolv tiden för att åka över till backaplan och möta upp amanda, sen vidare till något ställe och göra akrylnaglar.
Men i alla fall! När jag, Jennie och Frida ska av på backaplan så börjar Jennie gapa på bussen "DÄR ÄR JU HAAAN!.. HAN FRÅN IDOOL SOM SPRANG IN I DÖRREN!". Alla tre kastade sig näst intill av bussen,  han går in på pressbyrån och Frida springer efter. Jag och Jennie hittade Amanda istället för vi hade en ny plan.. vi råkade veta att Amanda kännde honom så vi drog med henne in på pressbyrån, hon kunde presentera oss och vi hade en anledning till att gå fram och prata med honom, mohaha!
Efter vårat lilla "samtal" med honom kunde Frida inte släppa att "hon hade träffat sin kärlek", haha så söt!

 


Naglarna btw, dom blev väl helt okej.. inte lika bra som jag hade förväntat mig men ändå dom hade ju inte kunnat bygga naglar i mer än en och en halv vecka.
Jag får fila till dom själv nu, här hemma.


Sarah

kom igen fan

fyfasen vad ni kommenterar dåligt.

btw, jag har precis tvättat ur en till färgning nu. det hade blivit fläckigt igår så fick slänga i en till färg igen. nu hoppas jag att det är jämt och fint. dags att springa ner och blåsa det. sen blir det att göra iordning sig för kvällen, börjar 10.50 imorgon. skönt! synd bara att jag måste vara i stan 10 för att möta emma och fia.

påtal om att vara tidigt i stan. jag, emma, fia var på väg till skolan förut. vi trodde att vi började kvart över nio. så när vi sitter på vagnen så säger jennie att våran grupp börjar 10:40. det var ju inte lika roligt. så vi satte oss utanför skolan med lite frukostmacka och cola, tog det lugnt. jag satte i båda hörlurarna i öronen och sjöng med min fina stämma för min flickor. det uppskattades inte så mycket av dom tyvärr haha. vet att dom älskar mig ändå!

milla

Lite funderingar såhär på kvällen..



Är det så jävla konstigt att ungdomar idag har press på sig om hur man ska ut?
Har man minsta lilla fel på kroppen så är det någon som tittar konstigt eller till och med komenterar det. Det tär på en, man funderar på det länge och undrar om det verkligen är så, om alla ser och tänker på det ytliga "felet".

Idag hände det än sån sak för mig.. Jag satt vid frukostbordet och åt så frågade mamma vad jag ville ha till middag så svarade jag "en pizza hade inte suttit fel", som svar fick jag något i stilen med "du kan inte äta sånt, din feta hög" .
Det är nog något man vill höra från sin mamma? Fråga mig inte om jag ändå inte kommer med bra förslag, jag får ju ändå inget annat än äcklig fullkornsskit. Sen säger mamma att det är av ren kärlek hon säger så, det förstår jag ingenting utav? Är jag fet? Om jag skulle vara de så kunde hon inte med att säga de på ett mer kärleksfullt sätt? Jag kanske är nöjd med min kropp. Låt mig vara!

Jävlar vad trött jag är på folk som komenterar andras fel, hitta dina egna istället och lös dom om du vill!


Godnatt/ Sarah

new haircolor

såååja. nu är jag mörkhårig igen. känns lite gött faktiskt. hade sån bedrövlig utväxt. slingade ju håret i början av juni, så ni kan ju tänka er själva liksom. usch! men nu är det mörkt och fint. btw, sarah jag börjar tveka på rött. mamma vill att jag ska ha det så som jag har det nu också. vi får se på det helt enkelt. tänkte slänga upp en bild på hur det ser ut, typ.

söt jag är va?

när jag ändå skriver ett inlägg tänkte jag passa på att slänga upp en video som jag tycker är jävligt rolig. lilltjejen är ju störtskön hahaha. whateveeeeeeer.

jävla folk asså.

ibland förstår jag mig fan inte på vissa människor som delar med sig av andras folks privatliv bara för att det är kul typ? det är inte kul någonstans. man får fan inte ha något privatliv i denna jävla skitorten. det man inte vet om en själv vet hela partille. that's how it rolls. jag är trött på det. men visst.. är det så det ska vara.. så sprid massa jävla rykten, berätta för mig om vad jag har gjort. bra för mig att veta, så jag vet om vad jag gjort. d'oh. jag är mogen nog att jag inte tänker ta massa skit. men sånt här gör mig pissförbannad.


milla

haircolor

idag så hade jag tänkt att färga bort mina slingor. nu är hösten påväg och jag känner inte för att ha slingor då. slingor för min del är mer sommaraktigt. iallafall på mig. idag så blir det iallafall lite mörkare, ljusbrunt typ. men det kommer att ändras om ett tag. tror jag kommer färga håret ljusbrunt två gånger innan jag färgar det till den färgen som sarah har tvingat mig till att ha nu i höst.. som jag även har haft förut.. nämligen vinrött.


bild på mig när jag har brunt hår. (den till höger är gammal, snart har jag så långt hår igen!)


ungefär såhär ska det bli. hittade inga vidare bra bilder. blir nog ett tag kvar tills jag färgar det såhär.


over and out
milla

En gammal goding i repriis!





Den är lite seg i början men seen HAHA! Dessa blattar.. ibland undrar man hur dom tänker.


and I'm out  / Sarah

fly on the wings of love

Tjaaa, Sarah här igen efter helgen!
Denna helgen har jag varit tillsammans med min pojkvän och inte gjort speciellt mycket för att jag var som sagt sjuk som Milla nämde i inlägget innan.
I fredags körde min bror hem mig till Joakim för att han hade sagt att vi skulle ta det lugnt och att han skulle pyssla om mig meen icke! Det blev att jag fick sitta ute i kylan och se på när han spelade match mot lextorp.. kallt men vad gör man inte för kärleken
Vi åkte hem till mig på lördagen för min mammi kom hem från Montenegro, jag är också så jävla va sugen på att åka någonstans men det fattas något som heter pengar.. Jag fick i alla fall ett litet sminksätt av henne som hon hade beställt åt mig, surprise surprise!




Nu sitter jag ensam hemma och försöker få dagen att gå för jag hatar söndagar.


sorry

förlåt för dålig uppdatering. men varken jag eller sarah har nog orken. hon ligger hemma med feber och jag är.. ja.. knäckt. detta har varit värsta veckan i mitt liv. det har hänt så otroligt mycket dåligt i mitt liv. idag var det värst. blir nog mer uppdatering när vi känner oss bättre.


vill inte inse...

Livet leker!

Hej alla skit fula människoor!
Jag ville bara säga att det är så underbart att vara ensam hemma, utan mamma och slippa allt tjat! Nu kan jag sitta framför tvn med min cola (för er som inte känner mig så lever jag på coca cola och min tv) utan att någon stör mig.
Jag vet att vissa kan tycka att det är tråkigt att vara själv hemma, man har ingen och prata med och så men va faan.. det är ju så skönt, gör vad fan du vill när du vill hur du vill och ingen kan säga någonting om det!

I love it





(go låt)


 Sarah

mtv

mtv cribs var på besök hos våran kära vän angelica. tänkte att jag skulle visa er ett klipp från behind the scenes. hon är lite borta i hjärnan denna tjejen som jag får säga det själv, jag menar titta? men vi tycker om vårat pucko ändå. hahahaha.





(sanningen är den att det inte alls var mtv cribs på besök, utan ellinor. detta visar bara angelicas otroliga smarthet hahahaha. FÖRLÅT ANGELICA xD
)

milla

underhållning

dettta kallar vi humor.



he he he

nu sitter vi hos sarah och kollar på film och tjockar oss. VI HAR FIXAT SARAHS VIDEO HON VILLE LÄGGA UPP. gratz!

brudarna härmade sarah och gjorde en lek av det..HEJ MAMMA säger saaaaaaaaaarah.


asså faeeen..

jag har haft sjukaste helgen någonsin. det var kul exakt hela tiden. jag tänker verkligen inte gå in på detaljer men fy bubblan asså. ni bara såååååå önskade att ni var där. jag lovar!

idag blir det då fan ingen bra uppdatering. jag är trött. måste sova (har sovit tre timmar inatt) och har skola imorgon. meeeeeeen imorgon så lovar jag, för då ska jag följa med sarah hem efter skolan och bosätta mig hos henne lite granna.

milla

torr bloggning

se inte fram emot massa roliga inlägg denna helgen iallafall. det har vi inte tid för! för här krökas det för min del dag in och dag ut. men på söndag och måndag så kommer det lite funstuff säkert. men ahja, keep reading.. it will get better!

xoxo millagirl_91_c00l

Fredag är myskväll!

Hejsan, Sarah här!
Just nu sitter jag och kollar på fotboll med min pojk. Det går inte så  jävla bra för damerna tyvärr.
Jag tänkte bara säga att det inte kommer en video idag som jag har pratat om pga lite problem med datan.
Nu tillbaka till tvn.



chaaaai

tjaaaow.
sitter i mitt rum och dricker chailatte som mamma gjort till mig. super god! ska snart börja städa mitt rum, it sucks. sen fan, blire hem till sandra och elinor för att dricka öl. ÅÅH så ölsugen jag är nu. jag skojar inte när jag säger att jagöl sen i måndags. aaaaaaaaaalkis.. näää..

sarah hoppade runt som en glad idiot i skolan förut och skrek något som jag inte riktigt fattade, men nu när hon skrev på msn så fattade jag vad det var. hon har ett videoinlägg till er, höööh. jag tänkte fixa ett litet klipp ikväll faktiskt hihihi.

när jag säger videoinlägg så menar jag inte direkt allt det dära som alla andra kör "chaachaaaa, idag har jag vart i skoolaaan.. mm.. iiih". utan våra kommer vara GARANTERAT i vår humor, vår stil.. dumma i huvudet är vad vi är. det lär ni märka efter ett tag av bloggande för vår del.

btw, vilka är det som läser? kommentera :D


/milla.

pssst!

sarah är haggan, jag är jag.
liar liar pants on fire!


hihihihihi här är jag och min bästa vän johan palm i söndag.

Lägg oss på minnet

Hello fuckface!
Haggan=Milla och Jag=Sarah har startat upp en blogg tillsammans. Milla har en blogg på sidan av denna som är helt okej (jätte tråkig).. så den hoppas vi på att hon lägger ner nu. Jag är ny på detta så klaga inte på mig om jag är kass!
Bloggen är inte till för att vi ska leka någonting vi inte är så räka inte med att den blir speciellt seriös för det är inte jag och milla i sättet heller.

Nu så orkar jag inte skriva mer för jag fattar inte än vad som är så jävla roligt med det här. Bye!


CHAAACHAAAA

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey bitcheees.
milla hääär. jag och sarah bestämde oss nyligen för att starta en blogg. vi tänkte köra den med vår stil, dvs. oseriöst, efterblivet, osmart och ibland seriöst. detta är vad ni kommer få se av oss helt enkelt. yeh! vi hade även tänkt att köra ett par videobloggar, HAHAHAH. vi är såååå superseriösa bloggare. vi ska nå TOPPEN.. nat.

keep reading bitcheeeeees
heidåååå.

RSS 2.0